top of page

Villkor

Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Saknar du svar på just din fråga så skicka oss ett mail så löser vi det!

cafe au lait5.jpg

Frakter

Frakter

  • Frö: 29kr

  • Lökar och knölar: 79 kr

  • Sticklingar: se lista längst ner!

  • Övrigt 79 kr

Transport
För att minimera risken för skador under transporten skickar vi endast spårbara försändelser till ombud, om inte annat överenskommits. Detta innebär att vi lämnar inomhus och du hämtar inomhus! Utskick från oss sker vanligtvis söndagar/ måndagar och tisdagar. Det är viktigt att beställarnamnet överensstämmer EXAKT med det namn som står på legitimationen på personen som ska hämta ut paketet, eftersom det annars kan bli problem vid uthämtningen. Vi rekommenderar dig också att ladda ner Post Nords app så att du får fortlöpande aviseringar om ditt paket. Paketet bör hämtas ut hos ditt ombud inom 1–2 dagar efter att du fått meddelande att du kan hämta ut det. Vid senare avhämtning än inom 1–2 dagar, har vi tyvärr inte möjlighet att ersätta dig för uppkomna skador på levande växter. Vid kall väderlek (=många minusgrader hos oss) sker inga leveranser, detta för att minimera risken för frysskador på levande växter. Vi packar dina varor professionellt och de är försäkrade under transporten i enlighet med transportbolagets angivelser.

Samfraktpriser
Priset på frakten påverkas av antalet beställda sticklingar.
1 stickling 58:-
2-4 sticklingar 79:-
5–9 sticklingar 118:-
10- sticklingar 139:-
I alla priser ingår packning och emballage

wineeyed jill.jpg

Väderleksberoende leveranser

Levande växter som plantor, sticklingar, lökar och knölar är känsliga för låga temperaturer och utdragna transporter. Vi strävar alltid efter att minimera risken för transportskador till följd av vädret och därför packar och skickar vi alltid sticklingar i början på veckan och alltid som spårbart paket. Sticklingar och plantor skickas endast om vädret så tillåter. Det är därför viktigt att du själv håller koll på fraktbolagets aviseringar så att ditt paket inte blir liggandes hos ombudet längre tid än nödvändigt. Levande växter bör avhämtas hos ditt ombud senast dagen efter avisering.

bottom of page