top of page

Tjänster

Vi hjälper dig gärna med en lång rad tjänster, som dessutom ofta berättigar till RUT- avdrag. Exempel på tjänster som vi kan hjälpa dig med är trädgårdsrådgivning och konsultation, beskärningsarbeten och design. Vi hjälper dig dessutom att förverkliga dina drömmar rent handgripligen med plantering. Vår gedigna erfarenhet borgar för ett bra arbete och nöjda kunder.

tomatkorg.jpg

Trädgårdsrådgivning

Är du nyinflyttad och inte vet vad som växer i din trädgård? Har du bott där länge men känner att du behöver hjälp att komma vidare? Eller är det så att du vill bolla dina idéer med en erfaren person så att fallgropar och tankevurpor kan undvikas? Vi kommer ut till dig och går på plats- utifrån din nivå och behov- igenom det du behöver.

IMG_6841.JPG

Beskärning

När det kommer till beskärning är det alltid bäst att låta ett proffs göra jobbet- om du inte själv är ett förstås. Fruktträd, buskar och häckar alla behöver de beskäras för att utvecklas på ett optimalt sätt och kunna ge glädje i många år. Kontakta oss för beställning

IMG_6841.JPG

Föredrag

Med erfarenhet från TV, radio, mässor och andra arenor hjälper vi dig med att lyfta kunskap på ett entusiasmerande och engagerande sätt. Vi håller föredrag och presentationer både för den lilla gruppen och i betydligt större sammanhang. Att ge inspiration och sprida kunskap om trädgård odling och växter passar i väldigt många sammanhang så varför inte passa på att boka ett arrangemang till nästa personalkväll eller kick off!

I dessa tider så erbjuder vi även möjlighet till on-lineföreläsningar. Vi har flera förslag på teman men vi kan naturligtvis skräddarsy ett föredrag som passar just dina ändamål. Tveka inte att kontakta oss så kan vi tillsammans komma fram till en bra lösning just för dig! 

Tjänster: Tjänster
bottom of page